Wijziging naam Wöhrmann

Na 160 jaar gevestigde naam in de grafische industrie komt er een einde aan de naam Wöhrmann BV.

C.H.F. Wöhrmann vestigde zich in 1856 als boekbinder in Zutphen. In 1983 werd het predikaat Koninklijk toegekend. Sinds 1999 maakt het bedrijf deel uit van de Franse multinational Groupe CPI.

In oktober 2016 werd Wöhrmann BV overgenomen door de Boekgroep BV. Met deze strategische overname ontstaat, in combinatie met Wilco BV uit Amersfoort, een krachtige speler op de (internationale) boekenmarkt ,waarbij de productie van kwalitatief hoogwaardige boeken in Nederland ook voor de toekomst gewaarborgd blijft. Voor de Boekgroep BV betekende deze overname van Koninklijke Wöhrmann BV een aanvulling op het huidige productiepakket, doordat het zich nu ook op de markt van rotatief geproduceerde boeken kan gaan begeven.

Nu einde jaar 2017 is besloten het bedrijfskantoor in Zutphen onder te brengen binnen het hoofdkantoor te Amersfoort en wordt Zutphen een productielocatie. Door verwarring bij uitgeverij en afnemers weg te nemen heeft de Boekgroep tevens besloten de naam Wöhrmann BV definitief te laten vervallen en samen te laten gaan met Wilco BV.

Wat niet gewijzigd word is de vakmanschap en kennis, dit blijft natuurlijk behouden!

Geef een antwoord